Weken
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
U bent hier: 

Dorpsschool Snelste School van Deventer 2017

08 jan 2018
img_20180108_140251

De snelste school van Deventer 2017

8 januari 2018,

Op zondagmorgen 31 december 2017 vond de 11e editie van de BrinktotBrinkloop plaats, waarbij 18 scholen en 112 kinderen tijdens de traditionele Kidsrun uitmaakten wie zich het komende jaar de snelste school van Deventer mag noemen.

 

De Dorpsschool snelste van Deventer

Het was een spannende strijd tijdens de 1km. Met slechts 12 sec verschil op de nummer 2, ‘De Rythmeen’ en 13sec ten opzichte van de nummer 3, ‘De Wereldwijzer’, pakte ‘De Dorpsschool’ de winst. De Dorpsschool mag zich dan ook een jaar lang ‘de Snelste school van Deventer’ noemen. In een tijd van 13.27min pakte De Dorpsschool de Bokaal.

Op maandagmiddag 8 januari gingen Beppie Koeslag van de stichting ‘Kinderen van Uganda’ en Martje Godschalk van de organisatie BrinktotBrinkloop’ op pad om de Bokaal uit te reiken aan De Dorpsschool. In de gymzaal van De Dorpsschool kwamen alle 31 lopers bij elkaar om de Bokaal in ontvangst te nemen. De Bokaal werd overhandigd aan de snelste loper overall, Pim Wegstapel. Hij liet in een tijd van 04.06 min alle 111 andere kinderen achter zich.

De kinderen gaan dinsdag de hele school rond om de grote Bokaal te laten zien. Hieronder de namen van alle toppers van De Dorpsschool:

Pim Wegstapel, Tijl Wegstapel, Sem Stoevenbelt, Pim Denneboom, Sara Wolters, Dirk Klein Klouwenberg, Damiën Schutte, Mats Bos, Fieke Markvoort, Marten de Waal, Maud Bronsvoort, Lauren Wolters, Sabrina Gruben, Mats Bilkes, Eva Linn Ruiter, Loes Cloosterman, Charissa Udes, Siem Klein Koerkamp, Jip Vriezekolk, Joep Wegstapel, Elin Bouwens, Luca Kleinjan, Willemijn Elmerink, Sophie Demirel, Mees Klein Koerkamp, Floris Bos, Solveij Markvoort, Jayke van Keulen, Maddy Bos, Puk Vriezekolk en Fleur Wibbelink.

Volgend jaar is er weer een nieuwe kans om de titel ‘Snelste school van Deventer’ en een Bokaal te winnen, dus zet het in je agenda. ‘Zondag 30 december 2018, 12e editie BrinktotBrinkloop.’

  

Snel naar
13e editie START Jan Timmer 29-12-2019
  • 10 km (geijkt)
  • Kidsrun

Sponsors

hoofdsponsor schipbeek makelaars (schuin)
print4textiel
robert scholten in jpg
regiobank_logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_kleur_(jpeg)-(1)
boode
def-logo-bockje_001
forest+r_logo_
logo_hof
runxapeldoorn_adresjpg
autobedrijf bouwman
vdr-groep
logoklein
st-tropez
klein beernink
brand controlrooms
roparun_run-for-cancer-nieuw
rabobank
flora inn
sportbedrijf deventer
h5 deventer logo fc high five sportbedrijf
carwash deventer
wolters-schilders-logo (2)
att00001
dicode
bekervriend
logo sound wave
new balance
abs logo schaduw
av daventria
ijsselloop_2019_header
eetcafe de brink bathmen
prorun
jumbo_mensink_bathmen
Copyright 2015 - Brink tot Brink loop  |  wedstrijdsecretariaat: info@brinktotbrinkloop.nl