Weken
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
U bent hier: 

Wereldwijzer Snelste school van Deventer 2019

27 jan 2020

De snelste school van Deventer 2019, is geworden: “De Wereldwijzer.”

Op zondagmorgen 29 december 2019 vond de 13e editie van de BrinktotBrinkloop plaats en de 10e editie van de Kidsrun gesponsord door Robert Scholten van de Regiobank. 18 scholen en 81 kinderen liepen mee tijdens de traditionele Kidsrun om uit te maken wie zich het komende jaar de snelste school van Deventer mag noemen.

De strijd was spannend tijdens de 1km, want op het eerste oog leek De Dorpsschool voor de derde keer op rij met de titel ervandoor te gaan. De Dorpschool werd door wel 33 kinderen vertegenwoordigd. Alleen na een dubbele controle gaat De Wereldwijzer er toch vandoor met de titel de snelste school van Deventer. De Wereldwijzer pakt met een totaaltijd van 13.17 de winst, met een kleine 7 seconde verschil op De Dorpsschool. Op de derde plek eindigt De Rythmeen die 17 seconde te kort kwam voor de titel.

Op woensdagochtend 15 januari werden de zes toppers van De Wereldwijzer Deventer en Okkenbroek verrast met een grote Bokaal. De welverdiende Bokaal werd in ontvangst genomen door de snelste jongen en meisje van de Robert Scholten Kidsrun: “Joost Vriezenkolk en Renske Mulder.” Samen met Koen Vriezenkolk waren zij degene die de snelle 13.17 bij elkaar gelopen hebben. De andere drie toppers die liepen voor De Wereldwijzer waren Tamara de Rover, Lisse Groot Lipman en Teske Groot Lipman. De kinderen mochten daarna de klassen rond met de grote Bokaal.

De kinderen lopen niet voor niets mee, want met hun deelname droegen de leerlingen ook bij aan het goede doel. Een deel van het inschrijfgeld gaat namelijk naar de Stichting Kinderen van Uganda. De totale opbrengst van de Brink tot Brinkloop voor de Stichting bedraagt € 750, -.

Denkt jullie school volgend jaar te kunnen winnen met de Robert Scholten Regiobank Kidsrun. Zet het dan alvast in je agenda, want volgend jaar op ‘zondag 27 december 2020, 14e editie van de BrinktotBrinkloop’ is er een nieuwe kans om de titel ‘Snelste school van Deventer’ te pakken en een Bokaal te winnen.

 

13e editie START Jan Timmer 29-12-2019
  • 10 km (geijkt)
  • Kidsrun

Sponsors

hoofdsponsor schipbeek makelaars (schuin)
print4textiel
robert scholten in jpg
regiobank_logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_kleur_(jpeg)-(1)
boode
def-logo-bockje_001
forest+r_logo_
logo_hof
runxapeldoorn_adresjpg
autobedrijf bouwman
vdr-groep
logoklein
st-tropez
klein beernink
brand controlrooms
roparun_run-for-cancer-nieuw
rabobank
flora inn
sportbedrijf deventer
h5 deventer logo fc high five sportbedrijf
carwash deventer
wolters-schilders-logo (2)
att00001
dicode
bekervriend
logo sound wave
new balance
abs logo schaduw
av daventria
ijsselloop_2019_header
eetcafe de brink bathmen
prorun
jumbo_mensink_bathmen
Copyright 2015 - Brink tot Brink loop  |  wedstrijdsecretariaat: info@brinktotbrinkloop.nl