Weken
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
  •  
  • Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • 7 januari 2024 Brink tot Brinkloop

7 januari 2024 Brink tot Brinkloop

11 dec 2023

Jubileum editie van de Brink tot Brinkloop op 07 januari 2024. "Ren mee van Deventer naar Bathmen".

De Brink tot Brinkloop is een van de gewaardeerde hardloopevenementen in de regio, en beleeft zijn 15e editie op zondag 7 januari 2024. De organisatoren verwachten dit jaar een groot aantal deelnemers en een geweldige sfeer in zowel Deventer als Bathmen.

De Brink tot Brinkloop is een sportevenement dat hardlopers van alle niveaus samenbrengt voor een gezonde en verkwikkende start van het nieuwe jaar. Deelnemers starten in het oude centrum van Deventer en lopen vervolgens door het buitengebied naar het pittoreske Bathmen.

De afstand van de populaire Print4Textiel/Schipbeek Makelaars is precies 10 km (gecertificeerd) waardoor ook ieder jaar snelle lopers proberen hun persoonlijk record te verbeteren. Maar gezelligheid en laagdrempeligheid staat voorop en deelnemers kunnen ook samen met collega’s meedoen aan de Boode Bedrijvenloop. Voor de allerkleinsten is in de dorpskern van Bathmen weer de RegioBank KidsRun van 1 km.

De start is weer vertrouwd vanaf De Brink in Deventer en bij de finish op De Brink in Bathmen worden de lopers weer begroet met een warm onthaal door onze speaker Henk Borgmeijer.

Inschrijving voor de 15e Brink tot Brinkloop sluit 15 december. Maar op 7 januari 2024 is de na-inschrijving geopend bij het wedstrijdsecretariaat dat staat bij de Schouwburg Deventer.

  • 10 km (geijkt)
  • Kidsrun

Sponsors

hoofdsponsor schipbeek makelaars (schuin)
print4textiel (hoofdsponsor)
Regiobank
Boode in Bathmen
Rene Vos
def-logo-bockje_001
logo_hof
wolters_vastgoedonderhoud_rgb
carwash deventer
runxapeldoorn_adresjpg
autobedrijf bouwman
New Balance
vdr-groep
st-tropez
flora inn
Boode (klein)
dicode
bekervriend
logo sound wave
abs logo schaduw
av daventria
ijsselloop_2019_header
eetcafe de brink bathmen
prorun
Jumbo Bathmen
paul van gurp