Weken
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
  •  
  • Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Inschrijving geopend 12e editie op 30-12-2018

Inschrijving geopend 12e editie op 30-12-2018

01 sep. 2018

Sluit 2018 sportief af met de 12e Brink tot Brinkloop op 30 december 2018

Misschien heb je je alweer ingeschreven voor de 12e editie van de Brink tot Brinkloop, maar mogelijk ook (nog) niet. Dat kan vanaf nu weer via www.brinktotbrinkloop.nl

Net zoals vorige editie zal er om 11.00 uur gestart worden op de Brink in Deventer en zal er opnieuw richting Bathmen gelopen worden. In Bathmen staan weer de bussen klaar om je terug te brengen naar het startgebied (als dat nodig is). Het wedstrijdsecretariaat zal weer in de Deventer Schouwburg zijn, zo'n 300 meter lopen vanaf het startgebied. Bij de finish in Bathmen zal opnieuw speaker Henk Borgmeijer op zijn eigen manier alle deelnemers over de finish begeleiden. Ongeveer op het 5-kilometerpunt zal een drankpost ingericht worden mits het niet te koud is! En zoals alle jaren, is het parcours weer officieel opgemeten.

Ook dit jaar zal er weer een bedrijvenloop worden georganiseerd. De website is hiervoor open gezet, zodat inschrijven hiervoor ook mogelijk wordt. Natuurlijk ontvangen de contactpersonen van de vorige editie hiervan rechtstreeks bericht.

Tenslotte zal er ook weer een Kidsrun over 1km georganiseerd worden op de Brink in Bathmen. De kinderen kunnen daarmee weer dingen naar de "Snelste school van Deventer bokaal".

Misschien dat je nog meer vragen hebt; daarvoor kun je terecht op de website www.brinktotbrinkloop.nl of een mail sturen naar info@brinktotbrinkloop.nl.   Hopelijk weet je in je omgeving ook nog lopers te vinden die zich nog niet ingeschreven hebben, en het jaar ook goed willen afsluiten. Stuur dan dit bericht even door.

Tot ziens op zondag 30 december a.s.

  • 10 km (geijkt)
  • Kidsrun

Sponsors

hoofdsponsor schipbeek makelaars (schuin)
print4textiel (hoofdsponsor)
Regiobank
Rene Vos
def-logo-bockje_001
logo_hof
wolters_vastgoedonderhoud_rgb
carwash deventer
runxapeldoorn_adresjpg
autobedrijf bouwman
vdr-groep
st-tropez
roparun_run-for-cancer-nieuw
flora inn
dasfit_logo2020_cmyk
att00001
dicode
bekervriend
logo sound wave
new balance
abs logo schaduw
av daventria
ijsselloop_2019_header
eetcafe de brink bathmen
prorun
sportbedrijf deventer
Jumbo Bathmen
brand controlrooms
boode
paul van gurp