Weken
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
  •  
  • Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Schipbeek Makelaars nieuwe Hoofdsponsor 12e Brink tot Brinkloop

Schipbeek Makelaars nieuwe Hoofdsponsor 12e Brink tot Brinkloop

19 okt 2018

Schipbeek Makelaars nieuwe Hoofdsponsor 12e Brink tot Brinkloop

 

Op 30 december is het weer zover. De jaarlijkse Brink tot Brinkloop, het sportieve evenement wordt dit jaar voor de twaalfde maal gehouden. Lekker sportief het oude jaar afsluiten en fris en fit het nieuwe jaar in, met wellicht op oudjaarsdag een beetje spierpijn… Het evenement zelf zal ongewijzigd blijven, maar wel nieuw is de hoofdsponsor, Schipbeek Makelaars!

 

Nieuwe hoofdsponsor

“We hebben ervoor gekozen om samen met Robert Scholten van de Regiobank de sponsoring in ieder geval dit jaar op ons te nemen, waarbij de Regiobank de Kidsrun sponsort en wij de hoofdsponsor zullen zijn. Ik ben nu ruim twee jaar in Bathmen gevestigd aan de Molenstraat 3C en op deze manier kan ik mijn bedrijf meer publiciteit geven”, aldus Jorn Spoelstra, eigenaar van Schipbeek Makelaars.

 

Altijd in beweging

“Wij denken dat het een evenement is dat veel publiciteit genereert en goed aansluit bij onze bedrijven. Schipbeek Makelaars heeft niet voor niets als ondertitel “altijd in beweging”, dus wat dat betreft sluit de Brink tot Brinkloop mooi aan bij waar wij voor staan. Onze ondertitel is gekozen omdat de Schipbeek zelf natuurlijk altijd in beweging is en een makelaar moet altijd in beweging zijn, er bovenop zitten.”

 

“Of ik zelf meeloop? Ik vond dat wanneer we kozen om hoofdsponsor te worden,we wel aan onze stand verplicht zijn om zelf mee te lopen uiteraard, dus ik ben druk in training. Ik vind sportevenementen en sportverenigingen altijd wel leuk om te sponsoren, want het staat dichtbij ons. Ik ben ook wat mensen aan het enthousiasmeren om mee te kunnen lopen met de bedrijvenloop en dan staat die slogan natuurlijk wel goed op ons shirt.”

 

De Regiobank Kidsrun

Ook dit jaar bestaat de Brink tot Brinkloop uit diverse onderdelen, waaronder ook de bedrijvenloop en de Kidsrun, die dit jaar zoals gezegd gesponsord wordt door Regiobank. Robert Scholten is al sinds jaar en dag aan dit evenement verbonden, “omdat het een goede organisatie is met een goed doel eraan gekoppeld en mensen in beweging krijgen vinden wij een belangrijk aspect”, ze zegt de heer Scholten.

 

Kinderen van Uganda

Ook het goede doel is dit jaar wederom de stichting Kinderen van Uganda. Dit jaar gaat de steun uit naar het project KVU EAGLES. Hierin gaat het om het bevorderen van sport en om talentontwikkeling. Alle dertien samenwerkende scholen in de regio Kibinge/Uganda doen mee in onderlinge competities voor meisjes en jongens in voetbal, atletiek en netbal.

 

Iedereen krijgt nu kansen op meedoen in sport. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan talentontwikkeling met een viertal sportcoaches. De kans om uit te blinken in je favoriete sport en mogelijk mee te gaan doen in de competitie in het grotere district en daarna landelijk. Misschien wordt op deze manier de nieuwe Messi of Ronaldo gevonden in Uganda. En als die nieuwe Messi dan op een WK schittert kan elke Brink tot Brinkloper trots zeggen dat zij hem of haar hebben gesteund zover te komen!

 

Inschrijven voor de Brink tot Brinkloop kan vanaf nu op www.brinktotbrinkloop.nl.

 

  • 10 km (geijkt)
  • Kidsrun

Sponsors

hoofdsponsor schipbeek makelaars (schuin)
print4textiel (hoofdsponsor)
Regiobank
Boode in Bathmen
Rene Vos
def-logo-bockje_001
logo_hof
wolters_vastgoedonderhoud_rgb
carwash deventer
runxapeldoorn_adresjpg
autobedrijf bouwman
New Balance
vdr-groep
st-tropez
flora inn
Boode (klein)
dicode
bekervriend
logo sound wave
abs logo schaduw
av daventria
ijsselloop_2019_header
eetcafe de brink bathmen
prorun
Jumbo Bathmen
paul van gurp